Panel : Trabzonsporumuzu Tartıştık

1967 Trabzonsporlular derneği lokalinde dün düzenlediğimiz panelde Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aksu, eski futbolcumuz Lemi çelik ve TRT Haber Editörü Serdar Sevim ile birlikte takımımızın ilk yarı performansını tartıştık.

 

Trabzonspor Yönetim Kurulu Ãœyesi ve Mali Saymanı Mahmut Aksu, lobicilikle bir yerlere varabileceklerini ve bu konuda her zamanda daha fazla çalışmak gerektiÄŸini söyledi. 1967 Trabzonsporlular DerneÄŸi’nin Ä°stanbul’daki merkezinde panelde konuÅŸan Mahmut Aksu, “Trabzonspor’un güçleri dağınık. Güçlerimizi Trabzonspor’un baÅŸarısı için birleÅŸtirme vakti geldi. Eskiden olduÄŸu gibi birlik bütünlük içinde olmalıyız” diye konuÅŸtu. Aksu sözlerine şöyle devam etti: “Transferler konusunda yurt dışında zorluklar yaşıyoruz. Türkiye’nin
dışarıda ne yazık ki olumsuz bir imajı var. Oysa biz Trabzonspor olarak çok kurumsal davranıyoruz. Oyunculara vaktinden önce ödemeler  yapıyoruz. Her adımda profesyonelce davranmaya çalışıyoruz. Takımdaki eksikleri herkes gibi biz de görüyoruz. Hazır iki oyuncu peÅŸindeyiz.
Ancak takımdaki uyumu göz ardı etmiyoruz, almayı düşündüğümüz futbolcularda da bunu arıyoruz. Tonya’dan baÅŸlattığımız halka açılım hamlelerimiz devam edecek. Taraftarla futbolcu aynı masada hamsi yiyecek. Ayrıca önümüzdeki dönemde Ordu, Giresun, Rize ve Gümüşhane gibi illerde hazırlık maçları yapacağız. Üç yıllık bir programla geldik. şžampiyonluÄŸu herkes gibi biz de isteriz ancak ilk aÅŸamada hedefimiz ilk üçte olmak, kurumsallaÅŸmak ve lobi oluÅŸturmaktır."

Trabzonspor’un eski oyuncusu Lemi çelik ise Trabzonspor’un mevcut ÅŸartlarda baÅŸarılı olduÄŸunu söyledi. çelik, bu takım üzerinde iÅŸler yapıyor, onun için tüm oyuncu kardeÅŸlerimi alkışlıyorum açıklaması yaptı. TRT Ä°stanbul Haber editörü Serdar Sevim ise, devre arasında en az üç oyuncu takviyesinin ÅŸart olduÄŸunu, ikinci yarının ilk yarıdan daha zorlu geçeceÄŸini ifade etti.  

1967 Trabzonsporlular Dernek BaÅŸkanı Alaattin HatayoÄŸlu ise gündemin aksine yanlış hakem kararlarını eleÅŸtirdi. Trabzonspor’un her sene aynı senaryolarla geriye itildiÄŸini belirten HatayoÄŸlu, “Trabzonspor ne zaman baÅŸa oynasa bu hatalar artıyor. Ä°lginç bir tesadüf. Bu sene takımımız zirvede diye çok ÅŸeyi söylemedik. Bir tane haksız puanımız yok ama bizden çalınan en az 5 puan var. Yönetim kurulumuz gerekli tepkiyi gösterdi. Trabzonspor camiası büyüktür. GerektiÄŸi zaman gereken tepkiyi koymasını da bilir” açıklamasında bulundu. 

 

Yazar