İKİNCİ ÜYE İSTİŞARE TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

1967 Trabzonsporlular Derneği, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle birlikte istişare toplantısı düzenledi. 1967 Trabzonsporlular Derneği başkanı Yusuf Ünal, Gazeteci yazar Bülent Şirin, gazeteci yazar Emlak danışmanı Behram Kılıç, gazeteci yazar Aziz Sancak, Derneğimiz başkan yardımcısı işadamı Hüseyin Erdoğan, derneğimiz başkan vekili işadamı Aslan Bulut, derneğimiz başkan yardımcısı Gazi Subay Metin Taşkın, derneğimiz başkan yardımcısı uçak teknisyeni Hüseyin Zengin, derneğimiz başkan yardımcısı KOSGEP kurucularından bürokrat Durmuş Emin Yıldırım, derneğimizin yönetim kurulu üyeleri Yener Çebi, Onur İnan, Halil Tandoğan, Fatih Özkanca, Osman Akdağ ve dernek üyelerimiz Zeynep Keleşoğlu, İrfan Altuner, Muhammet Ali Altuner, Salih zeki Durmuşoğlu, Yunus Emre Aydın’ın katıldığı toplantı Yaklaşık 2.5 saat sürdü. Fatih’te bulunan Trabzon Dernekler Federasyonu Trabzon Evi’nde gerçekleşen toplantıda hem derneğin daha aktif ve etkili olması hem de Trabzonspor’a nasıl ve ne şekilde katkılarının olabileceği konuları hakkında görüşler beyan edildi, fikir alışverişi yapıldı.

Trabzonspor’u güçlendirme çabaları olarak iki ana başlık altında fikir alışverişi yapılan toplantıda özetle şu konular tartışıldı.

-Trabzonspor’a İstanbul’da hem antrenman yapıp hem de konaklayabileceği, aynı zamanda insanların hoşça vakit geçirebileceği sosyal alanların da bulunduğu bir tesis kazandırılması.

-Trabzonspor’un devlet ve AB teşvikleriyle Avrupa’da mağazalar açıp işletmesi.

-Kâr-zarar kaygısı gütmeksizin İstanbul’un belli noktalarında prestij amaçlı TS Club açılması.

-Yakın ve uzak coğrafyalardaki ülkelerle temas kurulup ziyaretler ve hazırlık maçları yapılması.

-Kulübe maddi kaynak sağlamak, borcunun kapatılmasına yardımcı olmak amacıyla doğrudan maddi yardım kampanyası düzenlenmesi.

-Futbolcu imza törenlerinin Trabzon’da tarihi ve turistik mekânlarda düzenlenmesi.

-Stat ve tesislerin özellikle yaz aylarında daha aktif kullanılarak ziyarete açılması ve bu şekilde hem aidiyetin güçlendirilmesi hem de maddi kaynak üretilmesi.

-Dernek olarak Trabzonspor’un eski-yeni ünlü isimleriyle sohbet toplantıları düzenlenmesi.

-Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili kitaplarla dernek üyeleri arasında okuma alışkanlığını geliştirme ve taraftarlık bilincini artıma amacıyla okuma programları organize edilmesi.

-Trabzonspor’un tek kurtuluşunun altyapının verimli hale getirilmesi ve esas futbolcu kaynağının altyapı olması.

Sonuç itibariyle, kulübe proje götürmek ya da teklif etmenin yönetime bu amaçla çok fazla başvuru olduğu ve dikkate alınmayacağı için kısa ve orta vadede bir fayda sağlamayacağı, onun yerine derneğimizi daha güçlü ve aktif hale getirmek için çalışma yapılması fikri ağırlık kazandı.

Ayrıca 1967 Trabzonsporlular Derneği’mizin bu istişare toplantılarını en az üç ayda bir düzenlemesine karar verildi.

Yazar