Ä°ftarda BuluÅŸtuk (2008)

1967 Trabzonsporlular derneÄŸi verdiÄŸi geniÅŸ katılımlı iftar yemeÄŸinde Ä°stanbul’da ki Trabzonsporluları buluÅŸturdu.

Derneğimizdeki iftarda  150 ye yakın kişi katıldı. Trabzonspor başkanı Muammer SAKA, eski yöneticilerden Taylan ÜNER, eski efsane futbolculardan cosmos Engin (engin çınar) çok sayıda Trabzonlu işadamları, Bürokratlar ve Trabzonlu yazarlar katıldı.


HatayoÄŸlu’nun basın bildirisi şöyle;
Sadri şžener başkanlığındaki yönetim, hiçbir şey vaad etmeden, gerekenleri bir bir yerine getirdi. Oyuncu kadrosu yenilendi, teknik direktör ile güven tazelendi. Kurumsallaştırma adına da adımlar atıldı.40.yılını kutlayamayan Trabzonspor 41. yılını mevcut yönetim becerisi ile başarı ile kutladı. Bundan sonrası artık teknik kadro ve oyunculara kalıyor. Yönetim şu ana kadar başarılıdır. Trabzonspor taraftarının yönetime güveni de oldukça yüksek orandadır.

Trabzonsporlular olarak bize düşen olumlu yapılan işleri desteklemektedir. Bir iki olumsuz sonuçta karşılaşabiliriz. Böyle durumlarda hem hocanın hem de yönetimin arkasında durabilmeliyiz. Taraftarlık zor iştir. Taraf olmak zor iştir. Takım kazanınca herkes Trabzonsporlu olur. Asıl kaybedince Trabzonsporlu olmak lazım.Bunu başarabilmeliyiz.



Ä°stanbul 1967 Trabzonsporlular DerneÄŸi, önümüzdeki yıllarda 20. yılını kutlayacak. Biz dernek olarak her ÅŸeyimizle Trabzonspor’a baÄŸlıyız. Trabzonspor iyiyse baÅŸarılıysa bu bize yansıyor. Olumsuz ve kötü durumlardan aynı ÅŸekilde etkileniyoruz. Trabzonspor’un güçlü olmasının hepimize faydası var. Trabzonspor camiası içinde bir misyonumuz var. DoÄŸru bildiklerimizi söylemek. Yanlış gördüklerimizi eleÅŸtirmek. EleÅŸtirirken yapıcı, yol gösterici olmaya özen gösterdik. Bundan sonrada göstereceÄŸiz. Trabzonspor yoksa bizlerde yokuz. Bunun farkındayız.
Ortak paydamızı kaybedersek asıl o zaman bizim için buhran dönemleri başlar. 
Öte yandan 1967 Trabzonsporlular DerneÄŸi Ä°stanbul’da iftar yemeÄŸi düzenledi.YemeÄŸe Trabzospor BaÅŸkan yardımcısı Muhammer Saka, Eski yöneticilerden Taylan Öner, Trabzonlu Belediye BaÅŸkanları, Trabzonsporlu iÅŸadamları, sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

DÄ°ÄžER FOTOÄžRAFLAR İçİN TIKLAYINIZ…

Yazar